Receptek
A receptet feltöltötte:
 
 
 
 
 
   
 
Gyümölcs torta
Nehézségi fok
Közepes
 
Elkészítési idő
61-120 perc
 
Értékelés
0 tapasztalat alapján!
 
 
 
Alkalom
Ezt a receptet születésnap alkalmából ajánljuk!
Hozzávalók
Piskótához
  • 4 darab tojás
  • 12 evőkanál cukor
  • 3 evőkanál víz
  • 12 evőkanál liszt
  • 1 tasak sütőpor
Töltelékhez
  • 1/2 l tej
  • 2 tasak puding
Díszítés
  • 1 tasak zselatin
  • 1/2 l tejszín
  • gyümölcs tetszés szerint (banán, nektarin, eper, kiwi, szeder, málna, narancs, mandarin vagy amivel szeretnéd díszíteni)
Oszd meg másokkal!
Elkészítés
Felverjük a tojásfehérjét a cukorral és vizzel, majd hozzáadjuk a tojássárgáját és a sütöporral elkevert lisztet. Kivajazott és kilisztezett gyülmölcstortás tepsiben, előmelegített sütőben megsütjük (kb. 20 perc 200 fokon).
1/2 l tej, 2 csomag puding. Ebből pudingot főzünk, a tortára töltjük, és ezt az egészet hagyjuk kihűlni. Kihűlés után díszítjük.
Miután kihűlt a puding, teszünk rá egy réteg gyümölcsöt, majd erre ráöntjük a zselatint (a csomag zselatint elvegyítjük kb. 1/2 dl, lehetőleg langyos vízzel). Miután a zselatin megköttöt, a 1/2 l felvert tejszínnel és a gyümölcsökkel díszítjük.
Tálalás
16 szelet
Tárolás
hideg helyen
 
Hasonló receptek
Gyümölcstorta receptek
Gyümölcstorták terén igazán a bőség zavarában szenvedhetünk, hiszen tulajdonképpen bármilyen gyümölcsből ínycsiklandó finomság készíthető. A Dr. Oetker Tortazseléi segítenek, hogy a gyümölcstorta élmény teljes legyen, a színtelen és a piros tortazslé igazán látványossá teszi ezeket a finomságokat.
 
Konyhai típus: gyümölcstorta
 
 
Hozzászólások

Ha szeretnél valamit hozzászólni, akkor nincs más dolgod mint regisztrálni az oldalra, majd bejelentkezni!

 
 
Sütni jó!

Gyümölcs torta


Nehézségi fok: Közepes, Elkészítési idő: 61-120 perc

Hozzávalók listája

Piskótához
Töltelékhez
Díszítés

Elkészítés

Felverjük a tojásfehérjét a cukorral és vizzel, majd hozzáadjuk a tojássárgáját és a sütöporral elkevert lisztet. Kivajazott és kilisztezett gyülmölcstortás tepsiben, előmelegített sütőben megsütjük (kb. 20 perc 200 fokon).
1/2 l tej, 2 csomag puding. Ebből pudingot főzünk, a tortára töltjük, és ezt az egészet hagyjuk kihűlni. Kihűlés után díszítjük.
Miután kihűlt a puding, teszünk rá egy réteg gyümölcsöt, majd erre ráöntjük a zselatint (a csomag zselatint elvegyítjük kb. 1/2 dl, lehetőleg langyos vízzel). Miután a zselatin megköttöt, a 1/2 l felvert tejszínnel és a gyümölcsökkel díszítjük.

Tálalás

16 szelet

Tárolás

hideg helyen


A sütés élményét a Dr. Oetker segít megosztani.