Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Málnás-tejszínes krém

Mesterkonyha receptje http://www.sutnijo.hu/profil/1-mesterkonyha
Málnás-tejszínes krém
Elkészítési nehézség: Nagyon könnyű

Hozzávalók

Mesterkonyha Mesterkonyha receptje

Elkészítés

Elkészítés

A 250 ml hideg tejet egy magas falú keverőedénybe öntjük. Hozzáadjuk a krémport és konyhai robotgéppel (habverő) először alacsony, majd magas fokozaton a krémállag eléréséig, kb. 2 percig keverjük. A Málnás-Tejszínes krémet poharakba vagy tálkákba öntjük és tálalás előtt kb. 1 órára hűtőszekrényben tároljuk.

Javaslatok, alternatív elkészítés

150g mélyfagyasztott vegyes bogyós gyümölcsöt felolvasztunk és hozzákeverünk 1 tasak Dr. Oetker Vanillincukrot. A krémet a leírás alapján elkészítjük. A krémet és a gyümölcsöt desszertes poharakba rétegezzük, és legalább 1 órára a hűtőszekrénybe helyezzük.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Cookie adatkezelési tájékoztató

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi tájékoztató