Oldal tetejére

Málnás-tejszínes krém

Elkészítési idő: < 15 perc

Feltöltötte: Mesterkonyha

Feltöltés: 2013 június 3.

Kategóriák: édes, gyümölcsös, desszertkrémek

Étrend:

Nehézségi fok: Nagyon könnyű

Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés

A 250 ml hideg tejet egy magas falú keverőedénybe öntjük. Hozzáadjuk a krémport és konyhai robotgéppel (habverő) először alacsony, majd magas fokozaton a krémállag eléréséig, kb. 2 percig keverjük. A Málnás-Tejszínes krémet poharakba vagy tálkákba öntjük és tálalás előtt kb. 1 órára hűtőszekrényben tároljuk.

Javaslatok, alternatív elkészítés

150g mélyfagyasztott vegyes bogyós gyümölcsöt felolvasztunk és hozzákeverünk 1 tasak Dr. Oetker Vanillincukrot. A krémet a leírás alapján elkészítjük. A krémet és a gyümölcsöt desszertes poharakba rétegezzük, és legalább 1 órára a hűtőszekrénybe helyezzük.



Hasonló receptek

15-30 perc

Csokiálom

15-30 perc

Csokoládés espresso krém

15-30 perc

Epres hármas

15-30 perc

Erdei krém desszert

15-30 perc

Halloween desszertkrém

15-30 perc

Málnás joghurtkrém

15-30 perc

Olasz kávékrém

15-30 perc

Olaszos romantika

Vélemények

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!


Még nem érkezett vélemény!

Cookie adatkezelési tájékoztató

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi tájékoztató