Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Fanta szelet

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Recept megosztása

Hozzávalók

Tészta:

7 db tojás
7 ek. cukor
5 ek. liszt
1 dl étolaj

Krém:

25 dkg puha margarin
8 ek. porcukor
50 dkg túró

Zselé:

7 dl Fanta üdítő
6 ek. cukor
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A tészta hozzávalóit összekeverjük, s megsütjük.
Majd hagyjuk teljesen kihűlni.
A krémhez a puha margarint habosra keverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a túrót is.
A pudingporokat csomómentesre keverjük egy kevés üdítővel. Majd a cukor hozzáadásával zselé állagúra főzzük. Néhány percet (kb. 5-10 perc) állni hagyjuk.
A hideg tésztára rákenjük a túrós krémet, erre rétegezzük a kissé kihűlt üdítős zselét.

Alternatív elkészítés

1 napra hűtőbe tesszük. Nagyon mutatós sütemény :)
Fanta szelet

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Legújabb cikkek

Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-01-19
1 Kedvelés

A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?

A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!