Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Isler

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Isler

75 dkg liszt
50 dkg margarin
25 dkg porcukor
1 tojás
2 kk szódabikarbóna
1 ek fahéj
baracklekvár
étolaj
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A lisztet a szódabikarbónával, porcukorral, fahéjjal összekeverem. Elmorzsolom benne a margarint, hozzáadom a tojást és összegyúrom. Egy órára hideg helyre teszem, majd kinyújtom 2 mm vastagságúra és 5 cm átmérőjű kiszúróval kiszurkálom, és megsütöm. (180 fokon 15-20perc)
Ha kihűlt lekvárral töltök meg egyet-egyet és összeragasztom. Másnap tortabevonót olvasztok, amit olajjal hígítok és belemártom a tetejét.
Isler

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Legújabb cikkek

Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-01-19
1 Kedvelés

A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?

A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!