Tejszínes karamellás szelet
Hozzávalók
Tészta:
Krém I:
Krém II:
Márvány máz:
Elkészítés
Elkészítés
A tejben megfőzzük a pudingot, ha kihűlt összekeverjük a cukorral habosra kevert Ramával és rákenjük a kihűlt tészta tetejére.
A tejszínt kemény habbá verjük a vaníliával és rákenjük a krémre.
A márvány máz összetevőit összekeverjük és megfőzzük, kicsit hűlni hagyjuk és ráöntjük a tejszín tetejére és egy hústű segítségével megcirógatjuk.
Hűtőbe tesszük és 3-4 óra múlva fogyasztható.
Tejszínes karamellás szelet
Hozzávalók
Tészta:
Krém I:
Márvány máz:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A tejben megfőzzük a pudingot, ha kihűlt összekeverjük a cukorral habosra kevert Ramával és rákenjük a kihűlt tészta tetejére.
A tejszínt kemény habbá verjük a vaníliával és rákenjük a krémre.
A márvány máz összetevőit összekeverjük és megfőzzük, kicsit hűlni hagyjuk és ráöntjük a tejszín tetejére és egy hústű segítségével megcirógatjuk.
Hűtőbe tesszük és 3-4 óra múlva fogyasztható.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?