Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Csokoládés-diós kekszrúd

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Csokoládés-diós kekszrúd

40 dkg háztartási keksz (durvára tördelve)
15 dkg dió (durvára törve)
25 dkg margarin
3 dl tej
1/4 kg cukor
2 kanál liszt
Ízlés szerint rum vagy aroma
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A margarint, lisztet, cukrot, tejet lassú tűzön összefőzünk, levéve belekeverjük a kakaót. Egy tálba beletesszük a durvára tört diót, kekszet és ráöntjük a masszát. Folpackkal bélelt őzgerincformába belesimítjuk és kb.4-5 órára hűtőbe rakjuk, majd kiborítjuk, szeleteljük. Ízlés szerint kókuszreszelékkel megszórhatjuk!
Csokoládés-diós kekszrúd

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
44 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
15 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
10 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-01-19
1 Kedvelés

A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?

A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!