Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Egyszerű krémes

Szükséges idő 0-20 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Egyszerű krémes

1 csomag félkész leveles tészta
1 liter tej
6 tojásfehérje
20 dkg porcukor
cukor (ízlés szerint)
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A tésztát két részre vesszük (3-3 lap), majd villával megszurkáljuk, és megsütjük. Vigyázni kell, mert gyorsan megsül, és nagyon törékeny lesz. A krémhez a tejben a pudingport, a cukrot, a vaníliás cukrot sűrű krémmé főzzük. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük a porcukorral, és a forró pudingos krémhez keverjük, majd pár percig még főzzük. Ezután az egyik adag tésztára ráhalmozzuk a krémet, és utána befedjük a másik három sült tésztával. A tetejét megszórjuk porcukorral, egy pár órát állni hagyjuk, amíg a krém kihűl, és utána szeleteljük.
Mi, ha már édes süti, akkor édesen szeretjük, de van, aki nem, ezért a pudinghoz nem feltétlenül kell még cukor.
Egyszerű krémes

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Legújabb cikkek

Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-01-19
1 Kedvelés

A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?

A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!