Penészke
Hozzávalók
Penészke
Krém:
Elkészítés
Elkészítés
Miután kihűlt, az alábbi krémmel kell megkenni: 1 csomag vaníliás pudingport két kanál liszttel, a 7 db tojássárgájával, 10 kanál cukorral, 4 dl tejjel kell összefőzni, ezt kihűteni, utána még egy margarint hozzá keverni. 3/4 részét rá simítani a tésztára, majd kirakni egy sor háztartási keksszel. A fenn maradt részbe keverjünk 1-2 kanál Nescafe-t, és kenjük a tetejére.
Alternatív elkészítés
Penészke
Hozzávalók
Penészke
Krém:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Miután kihűlt, az alábbi krémmel kell megkenni: 1 csomag vaníliás pudingport két kanál liszttel, a 7 db tojássárgájával, 10 kanál cukorral, 4 dl tejjel kell összefőzni, ezt kihűteni, utána még egy margarint hozzá keverni. 3/4 részét rá simítani a tésztára, majd kirakni egy sor háztartási keksszel. A fenn maradt részbe keverjünk 1-2 kanál Nescafe-t, és kenjük a tetejére.
Alternatív elkészítés
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?