Almás-banános lepény
Hozzávalók
Almás-banános lepény
Elkészítés
Elkészítés
A keményre felvert tojáshabba beleforgatjuk a kikavart tojássárgákat, majd hozzáadjuk a sütőporos lisztet.
A massza felét tepsibe rakjuk, ráhelyezzük a meghámozott és vékony szeletekre vágott almát, jön a maradék tészta, a tetejére tesszük a felszeletelt banánt.
Előmelegített lerben(sütőben) készre sütjük, majd miután kihűlt porcukrozzuk.
Személyes megjegyzés
Hamar elkészíthető és nagyon finom.
Almás-banános lepény
Hozzávalók
Almás-banános lepény
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A keményre felvert tojáshabba beleforgatjuk a kikavart tojássárgákat, majd hozzáadjuk a sütőporos lisztet.
A massza felét tepsibe rakjuk, ráhelyezzük a meghámozott és vékony szeletekre vágott almát, jön a maradék tészta, a tetejére tesszük a felszeletelt banánt.
Előmelegített lerben(sütőben) készre sütjük, majd miután kihűlt porcukrozzuk.
Személyes megjegyzés
Hamar elkészíthető és nagyon finom.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?