Szivárvány muffin
Hozzávalók
Alap:
Díszítés:
Elkészítés
Elkészítés
Még sül a muffin addig a tejhez hozzáadjuk a habport és habverővel kemény habbá verjük Kb. 1:3 arányban szétosztjuk a habot és a nagyobbik felébe kék ételfestéket csepegtetünk, közben folyamatosan keverjük egy villával, míg meg nem kapjuk az ég színét.
Ha a muffinok kihűltek, vegyünk elő egy kenőkést, és óvatosan kenjük meg krémmel a tetejüket. Amennyire lehet, legyen egyenletes és sima felületű. Várjunk pár percig, hogy a krém nagyjából megszilárduljon. A fehér krémet kiskanállal kanalazzuk rá, két oldalra két kis felhőt, de ne túl messze egymástól, mert a szivárvány össze fog esni, és szétfolyik az egész. A csíkos gumicukorból vágjunk le egy csíkot (5-6 cm), és nyomjuk bele a két végét a két fehér felhőbe.
Szivárvány muffin
Hozzávalók
Díszítés:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Még sül a muffin addig a tejhez hozzáadjuk a habport és habverővel kemény habbá verjük Kb. 1:3 arányban szétosztjuk a habot és a nagyobbik felébe kék ételfestéket csepegtetünk, közben folyamatosan keverjük egy villával, míg meg nem kapjuk az ég színét.
Ha a muffinok kihűltek, vegyünk elő egy kenőkést, és óvatosan kenjük meg krémmel a tetejüket. Amennyire lehet, legyen egyenletes és sima felületű. Várjunk pár percig, hogy a krém nagyjából megszilárduljon. A fehér krémet kiskanállal kanalazzuk rá, két oldalra két kis felhőt, de ne túl messze egymástól, mert a szivárvány össze fog esni, és szétfolyik az egész. A csíkos gumicukorból vágjunk le egy csíkot (5-6 cm), és nyomjuk bele a két végét a két fehér felhőbe.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?