Mézes-almás zabkása
Hozzávalók
Zabkása:
Sült alma:
Elkészítés
Zabkása
Sült alma
Vágjuk vékony szeletekre, egy serpenyőbe tegyünk olajat, vaj is jó, piritsuk az almàk mindkét oldalát 1-1 percig, majd locsoljuk meg citromlèvel forgassuk össze hagyjuk mèg 1 percet sülni. Mikor levesszük a tűzről tegyük rà a mèzet, csipet fahèjat ès kanalazzuk a kása tetejére.
Alternatív elkészítés
Személyes megjegyzés
Mézes-almás zabkása
Hozzávalók
Zabkása:
Sült alma:
Elkészítés lépésről lépésre
Zabkása
Sült alma
Vágjuk vékony szeletekre, egy serpenyőbe tegyünk olajat, vaj is jó, piritsuk az almàk mindkét oldalát 1-1 percig, majd locsoljuk meg citromlèvel forgassuk össze hagyjuk mèg 1 percet sülni. Mikor levesszük a tűzről tegyük rà a mèzet, csipet fahèjat ès kanalazzuk a kása tetejére.
Alternatív elkészítés
Személyes megjegyzés
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?