Tej nélküli pudingos édesség
Hozzávalók
Puding:
Elkészítés
Elkészítés
A poharakat kiöblítettem hideg vízzel, és tettem a pudingból 1-1 evőkanálnyit a poharakba.
A 1/2 dl szörpöt a 1/2 dl vízzel elkevertem és ebbe mártogattam bele az apró darabokra tört babapiskótát.
A pudingot és a babapiskótát felváltva rétegeztem, a poharakba még el nem fogyott.
Minden pohárra öntöttem 1 ek. szörpöt és a hűtőbe tettem 2-3 órára
Banánkarikákat raktam a tetejére és a felvert tejszínhabbal díszítettem, sajnos még kevés szeder érett így a díszítéshez még nem találtam elegendőt.
Alternatív elkészítés
Ennél a banán íze nem teljesedett ki, mivel a ribizliből több volt, és az dominált. Igaz, én azt szeretem jobban.
Személyes megjegyzés
Tej nélküli pudingos édesség
Hozzávalók
Puding:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A poharakat kiöblítettem hideg vízzel, és tettem a pudingból 1-1 evőkanálnyit a poharakba.
A 1/2 dl szörpöt a 1/2 dl vízzel elkevertem és ebbe mártogattam bele az apró darabokra tört babapiskótát.
A pudingot és a babapiskótát felváltva rétegeztem, a poharakba még el nem fogyott.
Minden pohárra öntöttem 1 ek. szörpöt és a hűtőbe tettem 2-3 órára
Banánkarikákat raktam a tetejére és a felvert tejszínhabbal díszítettem, sajnos még kevés szeder érett így a díszítéshez még nem találtam elegendőt.
Alternatív elkészítés
Ennél a banán íze nem teljesedett ki, mivel a ribizliből több volt, és az dominált. Igaz, én azt szeretem jobban.
Személyes megjegyzés
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?