Ananásztorta
Hozzávalók
Tészta:
Krém:
Díszítés:
Elkészítés
Elkészítés
A kétféle krémport összekeverjük és az ananász kompót levével, mixerrel kikavarjuk. Fél liter ananászlé szükséges, ha nincs ennyi a kompótban, vízzel kipótoljuk. Ízlés szerint édesítjük. Az ananászokat minél kisebb darabokra vágjuk. Minden lapot jól megszórunk ananásszal majd megtöltjük a krémmel. A torta tetejét és oldalát is megkenjük krémmel.
Vékonyra szeletelt nektarinnal és tejszínhabbal díszítjük.
Jól lehűtve fogyasztjuk.
Ananásztorta
Hozzávalók
Krém:
Díszítés:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A kétféle krémport összekeverjük és az ananász kompót levével, mixerrel kikavarjuk. Fél liter ananászlé szükséges, ha nincs ennyi a kompótban, vízzel kipótoljuk. Ízlés szerint édesítjük. Az ananászokat minél kisebb darabokra vágjuk. Minden lapot jól megszórunk ananásszal majd megtöltjük a krémmel. A torta tetejét és oldalát is megkenjük krémmel.
Vékonyra szeletelt nektarinnal és tejszínhabbal díszítjük.
Jól lehűtve fogyasztjuk.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?