Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Ananásztorta

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Recept megosztása

Hozzávalók

Tészta:

3 tojás
3 kanál liszt
3 kanál cukor
csapott kiskanál Dr. Oetker Sütőpor

Krém:

1 tasak citromos krémpor
700 g ananász kompot
ízlés szerint cukor

Díszítés:

1 keményebb nektarin
kevés tejszínhab
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A tészta hozzávalóiból piskótát sütünk egy kisebb hosszúkás tepsiben. Miután kihűlt háromba vágjuk.
A kétféle krémport összekeverjük és az ananász kompót levével, mixerrel kikavarjuk. Fél liter ananászlé szükséges, ha nincs ennyi a kompótban, vízzel kipótoljuk. Ízlés szerint édesítjük. Az ananászokat minél kisebb darabokra vágjuk. Minden lapot jól megszórunk ananásszal majd megtöltjük a krémmel. A torta tetejét és oldalát is megkenjük krémmel.
Vékonyra szeletelt nektarinnal és tejszínhabbal díszítjük.
Jól lehűtve fogyasztjuk.
Ananásztorta Ananásztorta Ananásztorta

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
31 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
3 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
17 Kedvelés
Nehézség Tapasztalatot kíván

Legújabb cikkek

Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-01-19
1 Kedvelés

A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?

A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!