Perec
Hozzávalók
Tészta:
Tetetjére:
Elkészítés
A tepsit sütőpapírral béleljük.Előmelegítjük a sütőt 180 fokra.
Ezután enyhén belisztezett gyúrótáblán a tésztát, 6-7 mm vastagra kinyújtottam és a kinyomóval elkészítettem a pereceket, melyeket sütőpapírral bélelt tepsikre raktam. A pereceket megkentem tojássárgájával, megszórtam a reszelt sajttal és a szezámmaggal.Légkeverésen, két szinten 180°C-fokos sütőben 15-20 perc alatt szép pirosra sütöttem.
Személyes megjegyzés
Perec
Hozzávalók
Tészta:
Tetetjére:
Elkészítés lépésről lépésre
A tepsit sütőpapírral béleljük.Előmelegítjük a sütőt 180 fokra.
Ezután enyhén belisztezett gyúrótáblán a tésztát, 6-7 mm vastagra kinyújtottam és a kinyomóval elkészítettem a pereceket, melyeket sütőpapírral bélelt tepsikre raktam. A pereceket megkentem tojássárgájával, megszórtam a reszelt sajttal és a szezámmaggal.Légkeverésen, két szinten 180°C-fokos sütőben 15-20 perc alatt szép pirosra sütöttem.
Személyes megjegyzés
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?