Tippek és trükkök

Elkészítenél egy ínycsiklandó süteményt, de nem tudod, hogyan is fogj hozzá? Válogatott praktikáinkból az elkészítéstől a dekorálásig minden kérdésedre választ kaphatsz!

 

Amennyiben további segítségre lenne szükséged, lépj bátran kapcsolatba a Dr. Oetker Mesterkonyhával!

Nem tudom, létezik-e habosabb, krémesebb krémes a klasszikus krémesnél, de ez az epres talán mégis az. A vaníliakrémet tejszínhab „lazítja”, és sok édes eper teszi igazán nyáriasan könnyeddé.

Torta 40 perc alatt? Ilyen is létezik, csak egy picit előre kell gondolkodni, hogy minden legyen otthon hozzá. Nevezhetjük titokban mille feuille-nek is, hiszen van benne vaníliakrém és levelestészta-réteg is.

Eper-vanília fagyi

Eper-vanília fagyi

Sokan gondolkodnak rajta, hogy érdemes-e fagylaltgépet vásárolniuk. 
Szerintem mindenképp. Egyszerre 7-8 deci fagyi készülhet a gépben, ami elég nagy mennyiség, és olyat készíthetünk, amilyet csak akarunk.

Tovább a cikkhez
Epres piskótatekercs

Epres piskótatekercs

Nem telhet el hétvége epres süti nélkül ebben az időszakban. Az eper az egyik olyan gyümölcs, amit mindenki imád, különösen a gyerekek. Nem kell könyörögni nekik, hogy egyenek belőle egy kicsit, jöhet akár reggelire, akár vacsorára.

Tovább a cikkhez
Rumos kocka

Rumos kocka

Aki a receptet olvasva arra tippel, hogy ez egy brownie, az bizony nem téved. 

De valamiért rummal nem szokták keverni a brownie-tésztát, pedig nagyon finom lesz a végeredmény, úgyhogy érdemes kipróbálni!

Tovább a cikkhez
Erdei gyümölcsös trifle

Erdei gyümölcsös trifle

Ha a befektetett munka és a fogyasztás élvezetének arányát vizsgálnánk, akkor alighanem nagyon magas értéket kapnánk. Ilyen kevés munkával ilyen nagy sikert elérni ugyanis szinte lehetetlen.

Tovább a cikkhez
Krémtúrójégkrém

Krémtúrójégkrém

A krémtúrót mindenki szereti, úgyhogy a krémtúrójégkrém is biztos választás. 

Alig pár hozzávalóból egy igazi, könnyű jégkrémet készíthetünk.

 

Tovább a cikkhez
Bodzás-joghurtos pohárdesszert

Bodzás-joghurtos pohárdesszert

Végre nyílik a bodzavirág, most kell szörpöt készíteni belőle, de a palacsintatésztába mártott és kisütött virágoknak is most van itt az ideje, nem szabad várni vele, mert 10-14 nap, és vége az egésznek.

Tovább a cikkhez

Cookie adatkezelési tájékoztató

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi tájékoztató