Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Egy harapás mennyország - Hógolyó truffle, kekszmorzsából

Ezek a kis boldogságfalatok tökéletesek az év bármely napján. Maradék kekszekből, linzer tésztából is elkészíthető. Egyszerűen ledaráljuk, és a kókuszgolyóhoz hasonló módon elkészítjük - csak fehér változatban. Ami különlegessé teszi, az a sajtkrém. Lássuk, hogyan készül! 

Elkészítési idő: 15-30 perc

Hozzávalók

Elkészítés

1. A kekszmorzsát a sajtkrémmel, baracklekvárral formálható masszává összedolgozzuk.

2. Gőz fölött felolvasztjuk a fehér csokoládét, és a masszából formázott golyókat egy kiskanállal a csokiba hempergetjük. Rácsra helyezzük. Mikor az összes golyót csokiba mártottuk, dekorcukorral díszítjük.

3. Kitesszük hideg helyre dermedni. Amint megkeményedett rajta a csokoládé, már ehetjük is!

 

Nézd meg további karácsonyi receptjeinket!