Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Gyors hókalapos brownie

Ha szereted a browniekat, akkor ezt a gyors verziót egyenesen imádni fogod. Kevesebb benne a zsiradék, mint a hagyományos brownieban, ellenben van benne tej, ami gondoskodik a ragacsosabb állagról. Ha az alaprecept megvan, akár torták és egyéb krémes sütemények is készülhetnek belőle.

Gyors hókalapos brownie

Elkészítési idő: 60-120 perc

Hozzávalók

Süteményhez

Kalaphoz

  • 600 g fehér csokoládé
  • 200 g vaj
  • 200 g kókusz

Elkészítés


Előmelegítjük a sütőt 180 fokra. Sütőpapírral bélelünk egy 23 centiméteres tepsit.
A sütemény összes hozzávalóját, a csokoládé darabok kivételével robotgép segítségével krémesre keverjük. A masszát a tepsibe öntjük. 50-60 perc alatt készre sütjük.
A krémhez gőz felett felolvasztjuk a fehér csokoládét és a vajat. Egy tálba öntjük és hozzákeverjük a kókuszt is. A krémet a csokoládés süteményre kenjük. Hűlni hagyjuk, amíg a krém szilárdabbá nem válik, majd felkockázva tálaljuk.

Nézd meg további karácsonyi receptjeinket!