Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptajánlók

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy az utóbbi hetekben gyökeresen megváltozott az életünk. Sokan otthoni munkavégzésre álltak át, a gyerekek digitális formában sajátítják el a tananyagot, és sajnos a szabadidős programlehetőségek száma is jelentősen megcsappant.

Kié a legszebb copf, azaz fonat? Semmi pánik, ezzel az egyszerű leírással mindenki csodás fonatokat készíthet. Választhatunk klasszikus fonást 3 szállal, de többet is kihozhatunk belőle. Legyen mondjuk 5? Vagy 9? Csak bátran, mindenhogyan finom lesz!

A torta a desszertes asztal éke, így aztán érdemes a belbecsen túl a külcsínre is hangsúlyt fektetnünk. Díszíteni, dekorálni, azaz csodás külsőt varázsolni süteményünknek egyáltalán nem ördöngösség, csak kapjuk elő a cukormasszát, valamint a marcipánt, és fogadjuk meg az alábbi tanácsokat. Engedjük szabadon a kreativitásunkat! Színezzünk, formázzunk bátran, a siker garantált.

 Gofri, az édes street food: otthoni kiadás

Gofri, az édes street food: otthoni kiadás

Ha a jelenlegi helyzet úgy hozta, hogy otthon kell tartózkodnunk a négy fal között, próbáljuk meg kreatívan eltölteni ezt az időt, és kísérletezzünk új receptekkel! A gofri világnapja alkalmából most összegyűjtöttünk pár érdekességet, és szuper receptet.

Tovább a cikkhez
Így készül a tökéletes élesztős tészta

Így készül a tökéletes élesztős tészta

Élesztős tésztát készíteni nem ördöngösség. Persze kell hozzá némi gyakorlat, de az alábbi egyszerű trükkökkel mindenkinek sikerülni fog. Csak egy jó adag odafigyelésre, no meg élesztőre lesz szükségünk.

Tovább a cikkhez
Tények és érdekességek a tojásról

Tények és érdekességek a tojásról

Alábbi cikkünkben, így húsvét közeledtével, összeszedtünk pár fontos, vagy éppen érdekes tényt a tojásokról.

Tovább a cikkhez
Virágba borult sütemények

Virágba borult sütemények

Március idusának közeledtével már az ajtón kopogtat a tavasz, a napfény finoman ébresztgeti a rügyeket, hogy lassan virágba borulhasson a természet.

Tovább a cikkhez
Az ezerarcú túró

Az ezerarcú túró

A túró az igazi jolly-joker, akkor is isteni finomságokat készíthetünk belőle, ha már nem bővelkedünk gyümölcsökben.

Tovább a cikkhez
3+1 klasszikus uzsonna

3+1 klasszikus uzsonna

Vajon mi lehet az a csokoládés tekerge? És mikor igazán finom a túros batyu? Nagy klasszikusok egy csokorban.

Tovább a cikkhez