Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptajánlók

“A puding próbája az evés” mondást mindannyian ismerjük. Most összeszedtük azokat a tippeket, amivel a pudingok a legjobb eséllyel mehetnek át ezen a teszten.

A müzli az egyre kedveltebb és elterjedtebb reggelik közé tartozik, szerencsre már rengeteg típus elérhető belőle. De ne ragadjunk le pusztán a reggeliknél: ha müzliről van szó, nyugodtan kísérletezzünk ezzel az alapanyaggal a sütikben, pohárkrémekben is.

Ha húsvét, akkor nyuszi! A közkedvelt motívum húsvét környékén nem csak az ünnepi dekorációban, vagy az ajándékokban jelenhet meg, hanem a konyhában is játszhatunk ezzel a mókás figurával.

 

Szitáld, futtasd, dagaszd! - Hasznos tanácsok a húsvéti kalács készítéséhez

Szitáld, futtasd, dagaszd! - Hasznos tanácsok a húsvéti kalács készítéséhez

A kalács a húsvéti ünnepkör kétség kívül egyik legfontosabb szereplője. Most ahhoz gyűjtöttünk össze pár hasznos tanácsot, hogy te is magabiztosan láthass hozzá a készítéséhez.

 

Tovább a cikkhez
Te is meg tudod csinálni: tortakrém típusok és trükkök

Te is meg tudod csinálni: tortakrém típusok és trükkök

Torta, torta és még mindig torta! Igen, hamarosan itt a húsvét, melynek kapcsán számos remek torta receptet is találhatunk. De hogyan készítsük a krémet, hogy igazán finom legyen?

Tovább a cikkhez
Répatorta van?

Répatorta van?

Zöldséget a sütibe? Ráadásul répát? Régen azt hittük, csak a viccben van ilyen, de napjainkra nagy kedvenc lett a répatorta, ami már a húsvéti menüben is helyet kapott.

Tovább a cikkhez
Te is meg tudod csinálni: nem kell félni a tortától!

Te is meg tudod csinálni: nem kell félni a tortától!

Egész pontosan a torta-díszítéstől. Bár elképesztő csodákat láthatunk magazinokban, az interneten és cukrászdákban, az egyszerűbb megoldásokat mi is bátran kipróbálhatjuk otthon.

Tovább a cikkhez
Az ezerarcú kalács

Az ezerarcú kalács

Végre itt a tavasz és hamarosan a húsvét is elérkezik. Ennek kapcsán körülnéztünk, milyen kalácsokat mindent készíthetünk még a fonott kalácson kívül.

Tovább a cikkhez
Éljen a gofri!

Éljen a gofri!

A palacsinta unokatestvére, a gofri március 25-én ünnepli világnapját. Ezen neves alkalomból összegyűjtöttünk pár érdekességet a közkedvelt finomsággal kapcsolatban.

Tovább a cikkhez