Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptajánlók

A sárgabarack csodálatosan szép, illatos és zamatos gyümölcsünk. Ne csak lekvárt főzzünk belőle, hiszen isteni süteményreceptek széles tárháza közül válogathatunk.

Ha igyekszünk, még épp elcsíphetjük a cseresznye szezon végét! Az isteni gyümölcsöt nem csak vidám fülbevalóként a fülünkre akaszthatjuk, de sütikbe is kiváló alapanyagként funkcionál.

Nyáron a fagyinál jobb finomság szinte nincs is. Most megmutatjuk, milyen eszközökre van szükséged, ha otthon szeretnéd elkészíteni.

Fókuszban a ribizli

Fókuszban a ribizli

Pici, guruló, piros, pikáns golyóbisok. A ribizli nincs mindig reflektorfényben, pedig igazán kár lenne hanyagolni ezt a hatékony C-vitamin bombát!

Tovább a cikkhez
Baracklekvárt a kamrapolcra!

Baracklekvárt a kamrapolcra!

A baracklekvár a nagy klasszikusok közé tartozik, ne hagyjuk ki mi sem, ha befőzést tervezünk.

Tovább a cikkhez
Finomságok kánikulában - a legkönnyebb sütik, krémek és habok

Finomságok kánikulában - a legkönnyebb sütik, krémek és habok

Amikor 30 fok fölé kúszik a hőmérő higanyszála, egyre kevésbé szeretnénk a konyhában szorgoskodni a forró sütő mellett. Ilyenkor érdemes az egyszerűen elkészíthető és egyben könnyed sütiket választanunk.

Tovább a cikkhez
Befőttet a polcra!

Befőttet a polcra!

A kompót, azaz a befőtt talán ritkábban jut eszünkbe befőzésnél, pedig kár mellőzni ezt a szuper befőzési technikát.

Tovább a cikkhez
Így lesz tökéletes a dzsemed!

Így lesz tökéletes a dzsemed!

A múlt héten arról írtunk, mik a jellemzői a különböző lekvár típusoknak, most pedig a megismert fajták közül a dzsemmel fogunk részletesebben foglalkozni.

Tovább a cikkhez
Lekvár, dzsem, íz és marmelád?