Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.


Felhasználónév:
nrdaf

Pontok:
1516

Helyezés:
131

Regisztráció:
2011.11.27.


Kitüntetések:

Sütibarátok:

Csokis cookies

kissé máshogy csináltam, csokidarabokkal, nem reszelékkel, és még alakítanék rajta a saját szájízem szerint, de nagyon finom!

2011. 12. 18.

Baileys hengerek

A kép nagyon szép és guszta. Az érdekelne, hogy hogyan sikerült ilyen világosra a krém, mert nekem ennyi csokitól sötétebb lett. A tészta kellemes, és levegős volt, bár jóval vastagabb lett, mint ez, amit szeretnék tudni, hogy ez itt hogyan sikerült? Legközelebb süssek dupla adagot a tésztából? Mert a gáztepsi méret ugyanakkora volt.... Az meg aztán végképp értelmetlen hogy a sütőpapírt kenegessük vízzel, mivel az totálisan vízhatlan... Amúgy az ötlet pompás a krém sokoldalúan felhasználható, és nagyon finom. Örültem, hogy elkészíthettem. Továbbra is fogok ilyet készíteni!

2012. 01. 20.