Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Házi aszalt paradicsom

ipacsevi receptje https://www.sutnijo.hu/profil/10932-ipacsevi
Házi aszalt paradicsom
Elkészítési nehézség: Könnyű
Kategória: Befőttek
Másodlagos kategória: Egyéb befőttek

Hozzávalók

  • Kb. 1-2 kg húsos paradicsom
  • olivaolaj
  • rozmaring ág
ipacsevi ipacsevi receptje

Elkészítés

Elkészítés

A paradicsomot darabokra vágva, magokat kiszedve 5-6-7 nap alatt jó szellős helyen, erre a célra házilag gyártott szúnyoghálós kereten jól megaszaltam. Minden nap reggel és este megforgattam. Mikor kész olivaolajba eltettem egy jól zárható üvegbe. Tettem mellé rozmaring ágat is.

Javaslatok, alternatív elkészítés

A nyári forróságban aszaltam paradicsomot, mert télen imádom kenyérbe sütni.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!