Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Cseresznye befőtt

Nudlipamacs receptje https://www.sutnijo.hu/profil/3698-nudlipamacs
Cseresznye befőtt
Elkészítési nehézség: Nagyon könnyű
Kategória: Befőttek
Másodlagos kategória: Klasszikus befőttek

Hozzávalók

  • cseresznye
  • cukor
Nudlipamacs Nudlipamacs receptje

Elkészítés

Elkészítés

A cseresznyét megmossuk.
Ki is magozhatjuk, de nem szükséges, sőt "magosan" mutatósabb is.
Üvegbe tesszük, jól lenyomkodjuk és megcukrozzuk.
Egy edénybe konyharuhákat teszünk, beleállítjuk az üvegeket, s felöntjük vízzel (maximum az üveg feléig érjen!).
Kis lángon dunsztoljuk őket.
Majd hagyjuk kihűlni.

Javaslatok, alternatív elkészítés

Így télen is élvezhető ez a csodás gyümölcs finomsága.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!