Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Bontott meggy

MARCSULA receptje https://www.sutnijo.hu/profil/9097-marcsula
Bontott meggy
Elkészítési nehézség: Nagyon könnyű
Kategória: Befőttek
Másodlagos kategória: Klasszikus befőttek

Hozzávalók

  • 5 kg magozott meggy
  • 1 kg cukor
  • 1 dl 10% ecet
  • 1 kávéskanál szalicil
MARCSULA MARCSULA receptje

Elkészítés

Elkészítés

A meggyet megmossuk, kimagozzuk, összekeverjük a cukorral, ecettel és szalicillal, 24 órára hűvös helyre állítjuk.
Másnap üvegekbe töltjük, kevés szalicilt szórunk a tetejére és a kamrába állítjuk.

Tálalás

Bármilyen meggyes sütemény készítésére kiválóan alkalmas télen.

Vélemények

MARCSULA

MARCSULA
2014.07.03. | 13:12

Már a második adag készül,de még kell eltennem ,mert nagyon kapos a meggyes sütemény!
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!