Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Nyers szilva

MARCSULA receptje https://www.sutnijo.hu/profil/9097-marcsula
Nyers szilva
Elkészítési nehézség: Nagyon könnyű
Kategória: Befőttek
Másodlagos kategória: Klasszikus befőttek

Hozzávalók

  • 2 kg szilva
  • 60 dkg cukor
  • 2 teáskanál fahéj
  • Tisztára mosott forrázott üvegek
MARCSULA MARCSULA receptje

Elkészítés

Elkészítés

A szilva hamvát ledörzsöljük, kettőbe vágjuk, magját kiszedjük. Egy nagy tálba tesszük, rászórjuk a cukrot és a fahéjat egy napig állni hagyjuk. Többször megkevergetjük, majd betöltjük az üvegekbe és a kamrába állítjuk.

Javaslatok, alternatív elkészítés

Kiválóan alkalmas télen szilvás lepény készítésére.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!