Rostos eperital
Hozzávalók
Rostos eperital
Elkészítés
Elkészítés
Hozzáadjuk a felforralt és lehűtött vizet, ráhintjük a citromsavat, nátrium-benzoátot és a cukrot.
Jól összekeverjük, és lefedve hűtőbe tesszük 10-12 órán keresztül.
Másnap szitán átnyomjuk, hogy az eper magja ne kerüljön a szörpbe.
Belekeverjük a rumot, szörpös üvegekbe öntjük és szorosan lekötjük.
Rostos eperital
Hozzávalók
Rostos eperital
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Hozzáadjuk a felforralt és lehűtött vizet, ráhintjük a citromsavat, nátrium-benzoátot és a cukrot.
Jól összekeverjük, és lefedve hűtőbe tesszük 10-12 órán keresztül.
Másnap szitán átnyomjuk, hogy az eper magja ne kerüljön a szörpbe.
Belekeverjük a rumot, szörpös üvegekbe öntjük és szorosan lekötjük.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?