Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Almás-fahéjas tejberízs piskótával

Dr. Oetker Mesterkonyha receptje https://www.sutnijo.hu/profil/1-dr-oetker-mesterkonyha
Almás-fahéjas tejberízs piskótával
Elkészítési nehézség: Könnyű
Kategória: Édes ételek , Sütés nélküli finomságok
Másodlagos kategória: Egyéb édes ételek , Egyéb sütés nélküli finomságok

Hozzávalók

kb. 4 adaghoz

A díszítéshez

Elkészítés

Előkészítés

Egy szögletes sütőtál (25 x 20 cm) alját a babapiskótákkal kirakjuk, majd az almalével meglocsoljuk. Az almát meghámozzuk és apró kockákra vágjuk.

Elkészítés

A tejet egy főzőedénybe öntjük és felforraljuk. Az edényt levesszük a tűzről, és hozzáöntjük tejberizst. Kézi habverővel alaposan elkeverjük, legalább 1 percen keresztül (az edényt ne tegyük vissza a tűzre), keverjük bele a fahéjat és az almakockákat. A tejberizst hagyjuk állni 10 percig, majd egyenletesen osszuk el a babapiskótán. Tálalás előtt hintsük meg kakaóporral.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!