Diós kifli
Hozzávalók
Tészta:
Töltelék:
Tetejére:
Elkészítés
Töltelék:
Előmelegítjük a sütőt 180 fokra.
Tészta:
3 mm vastagra nyújtjuk. Én most gombóckészítő formával készítettem. Ezzel a formával kiszúrtam, közepébe helyeztem egy kiskanál tölteléket és összezártam. A tepsibe raktam, megkentem a felvert tojással és 180 fokon 20 perc alatt szép aranyszínűre sütöttem. A tepsiből kivéve vaníliás porcukorba forgattam.
Alternatív elkészítés
Személyes megjegyzés
Diós kifli
Hozzávalók
Tészta:
Tetejére:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Töltelék:
Előmelegítjük a sütőt 180 fokra.
Tészta:
3 mm vastagra nyújtjuk. Én most gombóckészítő formával készítettem. Ezzel a formával kiszúrtam, közepébe helyeztem egy kiskanál tölteléket és összezártam. A tepsibe raktam, megkentem a felvert tojással és 180 fokon 20 perc alatt szép aranyszínűre sütöttem. A tepsiből kivéve vaníliás porcukorba forgattam.
Alternatív elkészítés
Személyes megjegyzés
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?