Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Mandula mag

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Mandula mag

1 db Rama margarin
20 dkg darált dió
36 dkg liszt
22 dkg cukor
2 ek rum

Krém:

5 egész tojás
25 dkg porcukor
30 dkg margarin
mandula aroma (ízlés szerint)
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés

Mandulaformákat előkészítjük.

Elkészítés

Hozzávalókat összegyúrjuk, és a mandulaformákba nyomkodjuk. Tojást a porcukorral összekeverjük, és állandó keveréssel sűrűre főzzük. Ha kihűlt belekeverjük, 30 dkg margarint, mandula aromát ízlés szerint. Ha a tészta kihűlt kettőt krémmel összeragasztunk, porcukrozzuk!

Tálalás

Porcukorral szórjuk meg.

Alternatív elkészítés

Légkeveréses sütőben 120 fokon szép pirosra sütjük.
Mandula mag

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Legújabb cikkek

Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-01-19
1 Kedvelés

A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?

A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!