Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Tea süti /"tojássárga faló"/

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Tészta:

8 tojássárgája
1 egész margarin
20 dkg porcukor
35 dkg liszt
reszelt citromhéj

Töltelék:

mogyorókrém
csokoládé
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A margarint a porcukorral habosra keverem. Hozzáadom a sárgájákat, a citromhéjat és a lisztet. Nem szabad sokáig állni hagyni. A tésztát gyorsan kikeverjük és formázzuk őket. Lehet nyomóval is, kis halmokat kell a sütőbe halmozni. Egyformák legyenek.
150 fokos sütőben sütöm. Amikor kihűlt, összeragasztjuk lekvárral vagy mogyorókrémmel. Én most mogyorókrémmel töltöttem meg. Lehet még rá csurgatni csokit is. Lefóliázva állni hagyom. Nagyon finoman megpuhul. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Tea süti /"tojássárga faló"/

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Legújabb cikkek

Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-01-19
1 Kedvelés

A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?

A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!