Mandulás-csoki-magos
Hozzávalók
Tészta:
Mogyorós-mogyorókrémes:
Elkészítés
Elkészítés
Mandulás-csokis-magos: A szobahőmérsékletű margarint, a tojást, a 2 bögre cukrot és a vaníliaaromát egy tálba teszem és robotgéppel összekeverem. A lisztbe belekeverem a darált mandulát, majd apránként a masszához adagolom. Ha már nem bírja a gép, fakanállal, vagy kézzel folytatom a keverést. Nem lesz ragadós és jól formázható. Diónyi gömböket formázok, majd egymástól kicsit távolabb a tepsibe teszem. Az ujjammal kis mélyedést csinálok, és abba teszem a csokit. Rá 1 szem mogyoró v. bármilyen magocska jöhet. Kb. 15 percig sütöm, amíg a sütik teteje kissé megpirul.
Mogyorós-mogyorókrémes: A szobahőmérsékletű margarint, a tojás sárgáját, a 3 bögre cukrot és a vaníliaaromát egy tálba teszem és robotgéppel összekeverem. A lisztbe belekeverem a darált mogyorót, majd apránként a masszához adagolom. Ha már nem bírja a gép, fakanállal vagy kézzel folytatom a keverést. Nem lesz ragadós és jól formázható. Diónyi gömböket formázok, majd egymástól kicsit távolabb a tepsibe teszem. Az ujjammal kis mélyedést csinálok, és abba teszem a Nutellát. Kb. 15 percig sütöm, amíg a sütik teteje kissé megpirul.
Tárolás
Mandulás-csoki-magos
Hozzávalók
Tészta:
Mogyorós-mogyorókrémes:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Mandulás-csokis-magos: A szobahőmérsékletű margarint, a tojást, a 2 bögre cukrot és a vaníliaaromát egy tálba teszem és robotgéppel összekeverem. A lisztbe belekeverem a darált mandulát, majd apránként a masszához adagolom. Ha már nem bírja a gép, fakanállal, vagy kézzel folytatom a keverést. Nem lesz ragadós és jól formázható. Diónyi gömböket formázok, majd egymástól kicsit távolabb a tepsibe teszem. Az ujjammal kis mélyedést csinálok, és abba teszem a csokit. Rá 1 szem mogyoró v. bármilyen magocska jöhet. Kb. 15 percig sütöm, amíg a sütik teteje kissé megpirul.
Mogyorós-mogyorókrémes: A szobahőmérsékletű margarint, a tojás sárgáját, a 3 bögre cukrot és a vaníliaaromát egy tálba teszem és robotgéppel összekeverem. A lisztbe belekeverem a darált mogyorót, majd apránként a masszához adagolom. Ha már nem bírja a gép, fakanállal vagy kézzel folytatom a keverést. Nem lesz ragadós és jól formázható. Diónyi gömböket formázok, majd egymástól kicsit távolabb a tepsibe teszem. Az ujjammal kis mélyedést csinálok, és abba teszem a Nutellát. Kb. 15 percig sütöm, amíg a sütik teteje kissé megpirul.
Tárolás
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?