Levendulás szivecskék
Hozzávalók
Tészta:
Máz:
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
Máz: a porcukorhoz annyi tojásfehérjét teszünk, amennyivel sűrű, de kenhető krémmé tudjuk habosítani egy habverővel. Az ételszínezékkel rózsaszínűre festjük. Megkenjük a mázzal a sütiket, szórócukorral megszórjuk.
Alternatív elkészítés
Levendulás cukrot magam készítettem úgy, hogy néhány ág levendulát tettem a cukorba és néhány hétig lezárva hagytam, hogy átjárják az aromák. Természetesen használhatunk sima cukrot is.
Levendulás szivecskék
Hozzávalók
Tészta:
Máz:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
Máz: a porcukorhoz annyi tojásfehérjét teszünk, amennyivel sűrű, de kenhető krémmé tudjuk habosítani egy habverővel. Az ételszínezékkel rózsaszínűre festjük. Megkenjük a mázzal a sütiket, szórócukorral megszórjuk.
Alternatív elkészítés
Levendulás cukrot magam készítettem úgy, hogy néhány ág levendulát tettem a cukorba és néhány hétig lezárva hagytam, hogy átjárják az aromák. Természetesen használhatunk sima cukrot is.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?