Diócska
Hozzávalók
Diócska
Krémhez:
Elkészítés
Elkészítés
A kivajazott formákba ujjunkkal bele nyomkodjuk, kb. 20 percig sütjük.
Addig elkészítjük a tölteléket: 1 csomag vaníliaízű pudingot megfőzünk (vanília krémporral még finomabb). 10 dkg vajat habosra keverünk 10 dkg porcukorral, vaníliás cukorral, majd a már kihűlt pudinghoz adjuk.
Kettő darab fél diócskát ezzel a krémmel összeragasztunk.
Alternatív elkészítés
Diócska
Hozzávalók
Diócska
Krémhez:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A kivajazott formákba ujjunkkal bele nyomkodjuk, kb. 20 percig sütjük.
Addig elkészítjük a tölteléket: 1 csomag vaníliaízű pudingot megfőzünk (vanília krémporral még finomabb). 10 dkg vajat habosra keverünk 10 dkg porcukorral, vaníliás cukorral, majd a már kihűlt pudinghoz adjuk.
Kettő darab fél diócskát ezzel a krémmel összeragasztunk.
Alternatív elkészítés
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?