Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Kókusz habcsók

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Kókusz habcsók

3 tojásfehérje
20 dkg porcukor
4 dkg zsemlemorzsa
10 dkg kókuszreszelék
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A kimaradt tojásfehérjéket habosra keverjük, hozzáadva a porcukrot kemény habbá verjük, majd fakanállal lazán hozzáadagoljuk a zsemlemorzsát és a kókuszreszeléket. Sütőpapírral bélelt tepsibe kicsi halmocskákat rakunk és alacsony kb. 140-150 C, hőfokon kb. 30- 40 percig sütjük.

Tálalás

Mivel én nagyon kicsiket készítettem 30-40 db készült.

Tárolás

Szobahőmérsékleten konyharuhával letakarva sokáig eláll.

Alternatív elkészítés

Mivel én elkészítettem az ősrégi mézest a nagyobb szaggatóval készíttetek tetejére, a díszítő habbal picit rányomva a habcsókot oda rögzítettem, és így együtt is finom volt.
Kókusz habcsók Kókusz habcsók

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
15 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
18 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 40-60 perc között
14 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-01-19
1 Kedvelés

A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?

A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!