Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Mandulás, mazsolás csók

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Recept megosztása

Hozzávalók

Mandulás, mazsolás csók

3 db tojásfehérje
20 dkg porcukor
2-3 teáskanál rumaroma
20 dkg szeletelt mandula
10 dkg apró szemű mazsola
3 dkg étkezési keményítő
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

1.A tojásokat kemény habbá verjük, hozzáadjuk a cukrot és a rumot, majd tovább verjük, hogy jó kemény legyen. A mandulát, mazsolát, keményítőt lazán beleforgatjuk.
2.Sütőpapírral bélelt tepsibe halmokat rakunk, de maradjon közöttük hely, végül megsütjük.

Alternatív elkészítés

Finom, sokáig eláll. Kókuszt is lehet beletenni.
Mandulás, mazsolás csók

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Legújabb cikkek

Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-01-19
1 Kedvelés

A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?

A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!