Isler
Hozzávalók
Isler
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
Amikor már nincsenek benne nagy darabok, beleszórjuk a diót, és a porcukrot is. Végül a tojássárgájákkal, és a tejjel gyors mozdulatokkal begyúrjuk. 30 percre betesszük a hűtőbe pihentetni.
Lisztezett gyúródeszkán kb. 0,5 cm vastagon kinyújtjuk, sima szélű kiszúróval kiszaggatjuk, s 180 fokon megsütjük, nagyjából 10-12 perc alatt.
A kész kekszeket rácsra tesszük, hogy kihűljenek.
Betöltjük a kedvünkre való lekvárral, (Kb. 1 kiskanálnyi lekvárt tettem bele.) és lezárjuk egy másikkal.
Gőz fölött felolvasztjuk a csokoládét, s ebbe mártjuk bele az islerek tetejét.
Ismét rácsra tesszük, s megvárjuk, amíg megköt a csokoládé.
Alternatív elkészítés
Isler
Hozzávalók
Isler
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
Amikor már nincsenek benne nagy darabok, beleszórjuk a diót, és a porcukrot is. Végül a tojássárgájákkal, és a tejjel gyors mozdulatokkal begyúrjuk. 30 percre betesszük a hűtőbe pihentetni.
Lisztezett gyúródeszkán kb. 0,5 cm vastagon kinyújtjuk, sima szélű kiszúróval kiszaggatjuk, s 180 fokon megsütjük, nagyjából 10-12 perc alatt.
A kész kekszeket rácsra tesszük, hogy kihűljenek.
Betöltjük a kedvünkre való lekvárral, (Kb. 1 kiskanálnyi lekvárt tettem bele.) és lezárjuk egy másikkal.
Gőz fölött felolvasztjuk a csokoládét, s ebbe mártjuk bele az islerek tetejét.
Ismét rácsra tesszük, s megvárjuk, amíg megköt a csokoládé.
Alternatív elkészítés
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?