Kókuszos csiga
Hozzávalók
Tésztához:
Töltelék:
Elkészítés
Elkészítés
A tészta alapanyagait összedolgozzuk, jól összegyúrjuk, majd 30 percet pihentetjük a tésztát.
Ha megkelt, fél centi vastagságúra kinyújtjuk.
A töltelékhez a tojásfehérjéket kemény habbá verjük, belekeverjük a porcukrot és a kókuszreszeléket.
A krémmel megkent tésztát feltekerjük, és ujjnyi vastagságúra szeleteljük.
Megsütjük, a tetejét megszórjuk porcukorral.
Kókuszos csiga
Hozzávalók
Tésztához:
Töltelék:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A tészta alapanyagait összedolgozzuk, jól összegyúrjuk, majd 30 percet pihentetjük a tésztát.
Ha megkelt, fél centi vastagságúra kinyújtjuk.
A töltelékhez a tojásfehérjéket kemény habbá verjük, belekeverjük a porcukrot és a kókuszreszeléket.
A krémmel megkent tésztát feltekerjük, és ujjnyi vastagságúra szeleteljük.
Megsütjük, a tetejét megszórjuk porcukorral.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?