Mézes puszedli
Hozzávalók
Mézes puszedli
Elkészítés
Elkészítés
A porcukrot, fűszereket, szódabikarbónát és a tojásokat jól kikeverjük, majd hozzáadjuk a mézes vajas masszát is. Egy fakanál segítségével hozzáadjuk a lisztet és eldolgozzuk vele. A tészta nem lesz kemény. Egy éjszakát pihentetjük. Majd 2-3 mm vastagra kinyújtjuk. Tetszés szerinti formákkal kiszúrjuk. Kb. 4-5 percig 180 fokon megsütjük.
Mézes puszedli
Hozzávalók
Mézes puszedli
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A porcukrot, fűszereket, szódabikarbónát és a tojásokat jól kikeverjük, majd hozzáadjuk a mézes vajas masszát is. Egy fakanál segítségével hozzáadjuk a lisztet és eldolgozzuk vele. A tészta nem lesz kemény. Egy éjszakát pihentetjük. Majd 2-3 mm vastagra kinyújtjuk. Tetszés szerinti formákkal kiszúrjuk. Kb. 4-5 percig 180 fokon megsütjük.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?