Néró teasütemény
Hozzávalók
Néró teasütemény
Töltéshez és a díszítéshez:
Elkészítés
Elkészítés
10-es sima csővel ellátott habzsákba szedjük és sütőpapírral bélelt tepsibe kb. 2 cm-es halmokat nyomunk.
Hagyjunk köztük helyet, mert sütés közben terülnek.
180 C-ra előmelegített sütőben 10 percet sütjük. A második harmadik tepsinél nálam már elég volt kevesebb idő is, mert elkezdett pirulni a talpuk.
Ha kihűlt, lekvárral összeragasztunk egy-egy félgömböt, tálcára rakosgatjuk.
A csokit vízgőz fölött felolvasztjuk, zacskóba szedjük, egyik sarkára kicsi lyukat vágunk, és végig csurgatjuk vele a sütiket.
A tölteléket kedvünk szerint variálhatjuk tetszőleges ízű lekvárokra és krémekre.
Tálalás
Tárolás
Alternatív elkészítés
Néró teasütemény
Hozzávalók
Néró teasütemény
Töltéshez és a díszítéshez:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
10-es sima csővel ellátott habzsákba szedjük és sütőpapírral bélelt tepsibe kb. 2 cm-es halmokat nyomunk.
Hagyjunk köztük helyet, mert sütés közben terülnek.
180 C-ra előmelegített sütőben 10 percet sütjük. A második harmadik tepsinél nálam már elég volt kevesebb idő is, mert elkezdett pirulni a talpuk.
Ha kihűlt, lekvárral összeragasztunk egy-egy félgömböt, tálcára rakosgatjuk.
A csokit vízgőz fölött felolvasztjuk, zacskóba szedjük, egyik sarkára kicsi lyukat vágunk, és végig csurgatjuk vele a sütiket.
A tölteléket kedvünk szerint variálhatjuk tetszőleges ízű lekvárokra és krémekre.
Tálalás
Tárolás
Alternatív elkészítés
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?