Kókuszpuszi
Hozzávalók
Kókuszpuszi
Valamint:
Elkészítés
Elkészítés
A kihűlt puszimasszából :) azután vizes kézzel golyókat görgetünk – akkorákat, mint egy nagyobb cseresznye. A 'kókuszgolyókat' azután egymástól 2-2 centire sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük (célszerű gáztepsiben sütni).
A puszikat ezután sűrűn vízbe mártott villával egyenként kissé elnyomjuk-ellapítjuk. Dizájnos, barázdált tallérokat kapunk, amiket máris bedughatunk a 180-200 fokosra előmelegített sütő felső régiójába. Tíz perc-negyed óra alatt megsül, de azért nézzünk rá előbb. Akkor jó, ha a talpuk, illetve a szélük aranybarna.
További öt-tíz perc elteltével kiszedhetjük a tepsiből (frissen nyúlósak-törékenyek), és rácsra vagy konyharuhára téve teljesen kihűthetők.
Közben leírt módon elkészítjük és megsütjük a többi puszit is. Szükség esetén cseréjünk sütőpapírt.
Tálalás
Tárolás
Alternatív elkészítés
Kókuszpuszi
Hozzávalók
Kókuszpuszi
Valamint:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A kihűlt puszimasszából :) azután vizes kézzel golyókat görgetünk – akkorákat, mint egy nagyobb cseresznye. A 'kókuszgolyókat' azután egymástól 2-2 centire sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük (célszerű gáztepsiben sütni).
A puszikat ezután sűrűn vízbe mártott villával egyenként kissé elnyomjuk-ellapítjuk. Dizájnos, barázdált tallérokat kapunk, amiket máris bedughatunk a 180-200 fokosra előmelegített sütő felső régiójába. Tíz perc-negyed óra alatt megsül, de azért nézzünk rá előbb. Akkor jó, ha a talpuk, illetve a szélük aranybarna.
További öt-tíz perc elteltével kiszedhetjük a tepsiből (frissen nyúlósak-törékenyek), és rácsra vagy konyharuhára téve teljesen kihűthetők.
Közben leírt módon elkészítjük és megsütjük a többi puszit is. Szükség esetén cseréjünk sütőpapírt.
Tálalás
Tárolás
Alternatív elkészítés
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?