Rózsabriós
Hozzávalók
Rózsabriós
Elkészítés
Elkészítés
Kelesztés után átgyúrom és vékonyra kinyújtom. 5 centis pogácsa szaggatóval kiszúrtam a tésztát. Egy kevés margarint felolvasztottam. A kiszúrt korongok egyik oldalát vajjal lekentem és a vajas felükkel kifelé elkezdtem összerakni a rózsákat. Én 8 sziromból készítettem. A muffinsütőt minden másodikat margarinnal kikentem és az összerakott rózsákat beletettem. Még kelesztettem tojással lekentem, kristálycukorral megszórtam, és 180 fokon készre sütöttem.
Rózsabriós
Hozzávalók
Rózsabriós
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Kelesztés után átgyúrom és vékonyra kinyújtom. 5 centis pogácsa szaggatóval kiszúrtam a tésztát. Egy kevés margarint felolvasztottam. A kiszúrt korongok egyik oldalát vajjal lekentem és a vajas felükkel kifelé elkezdtem összerakni a rózsákat. Én 8 sziromból készítettem. A muffinsütőt minden másodikat margarinnal kikentem és az összerakott rózsákat beletettem. Még kelesztettem tojással lekentem, kristálycukorral megszórtam, és 180 fokon készre sütöttem.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?