Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Rakott kifli almával és körtével

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Rakott kifli almával és körtével

8 ek. kristálycukor
2 ek. porcukor
6 db kifli
2 db körte
3 db tojásfehérje
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés

A kifliket felkarikázzuk, az almát, körtét meghámozzuk, kicsumázzuk, és vékonyabban felszeljük.

Elkészítés

A pudingot a kristálycukorral a hátulján leírtak szerint megfőzzük. A kiflit, almát, körtét nagyobb jénaiba összeforgatjuk, majd a kész, félig kihűlt pudingot ráöntjük, és megint összefogatjuk. A 3 db tojásfehérjét a porcukorral kemény habbá verjük. Ezt a tetejére simítjuk. 180 fokon (közepes lángon, alsó-felső sütés) sütjük, míg a teteje szép aranybarnás színt nem kap.

Tálalás

4-6 személyre

Tárolás

Hűtőben.

Alternatív elkészítés

A gyümölcsöket ki lehet hagyni, úgy is nagyon finom.
Rakott kifli almával és körtével

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Legújabb cikkek

Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-01-19
1 Kedvelés

A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?

A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!