Berki-túrós

burgereva receptje https://www.sutnijo.hu/profil/3000-burgereva
Berki-túrós
Elkészítési nehézség: Könnyű
Kategória: Édes sütemények
Másodlagos kategória: Egyéb sütemények , Szeletek

Hozzávalók

Tészta

Krém

Tetejére

  • 4 tojásfehérje
  • 10 dkg cukor
burgereva burgereva receptje

Elkészítés

A tészta hozzávalóit annyi tejjel vagy tejföllel gyúrjuk össze, hogy puha tésztát kapjunk. Kiserítjük(kinyújtjuk) és egy közepes nagyságú tepsit kibélelünk a tésztával (jó magas pereme legyen a tésztának)
A túrót kikavarjuk a cukorral, vaníliás cukorral, a tojások sárgájával, beleszórjuk a pudingport, majd ráöntjük a tejet. Ezt a nagyon híg masszát a tésztára öntjük, és addig sütjük, míg a krém megkeményedik. Kivesszük a lerből(sütőből), rásimítjuk a cukorral felvert kemény tojáshabot és még 10 percig visszarakjuk a lerbe. Miután teljesen kihűlt, szeleteljük.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Cookie adatkezelési tájékoztató

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi tájékoztató