Párizsikrémes tál
Hozzávalók
Kakaós laphoz:
Krémhez:
sziruphoz:
Díszítéshez:
Elkészítés
Elkészítés
A krémhez a tejszínt a cukorral felforraljuk, lehúzzuk a tűzről, hozzákeverjük a kakaóport. Majd visszatesszük a tűzre és hozzáadunk 10 dkg margarint, újra felforr, akkor lezárjuk. Ha kihűlt betesszük a hűtőbe min. 5 órára. Majd kikeverjük és hozzáadjuk a többi margarint.
A sziruphoz a cukrot a vízzel felforraljuk, ha kissé kihűlt hozzáadjuk a rumaromát.
A lapot felkockázzuk és egy nagyobb tál aljára tesszük. Meglocsoljuk a sziruppal, rákanalazzuk a krémet. Majd a felvert hulalával feldíszítjük. Tehetünk rá csokiból készült díszeket is.
Tárolás
Párizsikrémes tál
Hozzávalók
Kakaós laphoz:
sziruphoz:
Díszítéshez:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A krémhez a tejszínt a cukorral felforraljuk, lehúzzuk a tűzről, hozzákeverjük a kakaóport. Majd visszatesszük a tűzre és hozzáadunk 10 dkg margarint, újra felforr, akkor lezárjuk. Ha kihűlt betesszük a hűtőbe min. 5 órára. Majd kikeverjük és hozzáadjuk a többi margarint.
A sziruphoz a cukrot a vízzel felforraljuk, ha kissé kihűlt hozzáadjuk a rumaromát.
A lapot felkockázzuk és egy nagyobb tál aljára tesszük. Meglocsoljuk a sziruppal, rákanalazzuk a krémet. Majd a felvert hulalával feldíszítjük. Tehetünk rá csokiból készült díszeket is.
Tárolás
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?