Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Somlói galuska (hamis)

Bozsó receptje https://www.sutnijo.hu/profil/735-bozso
Somlói galuska (hamis)
Elkészítési nehézség: Nagyon könnyű
Kategória: Édes sütemények
Másodlagos kategória: Egyéb sütemények , Piskóták

Hozzávalók

  • 8 tojásból piskótalap

Krémhez

Locsoláshoz

  • 1/2 dl rum
  • 1 dl tej
Bozsó Bozsó receptje

Elkészítés

Előkészítés

Magas falu jénai tálban készítettem.

Elkészítés:
A piskótát kb. 2x2 cm-es kockákra vágjuk.
Krém készítése:
A száraz anyagokat összekeverjük, majd a tejjel sűrű krémmé főzzük. Amikor már csak langyos, belekeverjük a margarint. Ha kihűlt a krém, rétegezzük a piskótával úgy, hogy a rumos tejjel meglocsoljuk a piskótát. Tetejére krém kerüljön. Tálaláskor tejszínhabbal díszítem.

Tárolás

Az elkészített süteményt ajánlott hűtőszekrényben tartani!

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!