Rizsfelfújt
Hozzávalók
Rizsfelfújt
Elkészítés
Elkészítés:
Ekkor hozzáöntjük a tejet,és megfőzzük.
Amikor megfőtt hozzáadjuk a vaníliás cukrot és a cukor felét, és a citromhéjat.
Hagyjuk kihűlni.
A tojás sárgákat a maradék cukorral habosra keverjük és a kihűlt rizshez kavarjuk.
A fehérjéket kemény habbá verjük és szintén a rizshez keverjük.
Kivajazott kisebb tepsibe öntjük a masszát.
Előmelegített sütőben kb. 35-40 percig sütjük.
A cukor mennyiséget lehet csökkenteni, vagy emelni izlés szerint.
Rizsfelfújt
Hozzávalók
Rizsfelfújt
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
Ekkor hozzáöntjük a tejet,és megfőzzük.
Amikor megfőtt hozzáadjuk a vaníliás cukrot és a cukor felét, és a citromhéjat.
Hagyjuk kihűlni.
A tojás sárgákat a maradék cukorral habosra keverjük és a kihűlt rizshez kavarjuk.
A fehérjéket kemény habbá verjük és szintén a rizshez keverjük.
Kivajazott kisebb tepsibe öntjük a masszát.
Előmelegített sütőben kb. 35-40 percig sütjük.
A cukor mennyiséget lehet csökkenteni, vagy emelni izlés szerint.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?