Rizsfelfújt
Hozzávalók
Rizsfelfújt
Elkészítés
Elkészítés
Addig a tojások sárgáját elválasztjuk a fehérjétől, előbbihez keverjük a cukrokat és a kihűlt rizsbe keverjük.
A fehérjéket kemény habbá verjük és óvatosan a rizsbe forgatjuk.
Egy tepsit kikenünk margarinnal, kilisztezzük és elsimítjuk benne a masszát.
Előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a teteje szép aranybarna nem lesz.
Tálalás
24 x 39 cm
Tárolás
Alternatív elkészítés
Főzés: 20 perc
Sütés: 40 perc
Rizsfelfújt
Hozzávalók
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Addig a tojások sárgáját elválasztjuk a fehérjétől, előbbihez keverjük a cukrokat és a kihűlt rizsbe keverjük.
A fehérjéket kemény habbá verjük és óvatosan a rizsbe forgatjuk.
Egy tepsit kikenünk margarinnal, kilisztezzük és elsimítjuk benne a masszát.
Előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a teteje szép aranybarna nem lesz.
Tálalás
24 x 39 cm
Tárolás
Alternatív elkészítés
Főzés: 20 perc
Sütés: 40 perc
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?