Bodzavirág fánk
Hozzávalók
Bodzavirág fánk
Sütéshez:
Szóráshoz:
Elkészítés
Elkészítés
Az olajat felforrósítjuk.
A virágokat megmossuk, lecsepegtetjük, belemártjuk a masszába és a forró olajba tesszük, majd a szárait egy olló segítségével levágjuk. Szép világosra megsütjük, szűrőpapírra szedve lecsepegtetjük a felesleges olajat.
Tálalás előtt meghintjük porcukorral, vanília cukorral.
Fahéjas vagy kakaós cukorral is tálalható.
Tálalás
Bodzavirág fánk
Hozzávalók
Bodzavirág fánk
Sütéshez:
Szóráshoz:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Az olajat felforrósítjuk.
A virágokat megmossuk, lecsepegtetjük, belemártjuk a masszába és a forró olajba tesszük, majd a szárait egy olló segítségével levágjuk. Szép világosra megsütjük, szűrőpapírra szedve lecsepegtetjük a felesleges olajat.
Tálalás előtt meghintjük porcukorral, vanília cukorral.
Fahéjas vagy kakaós cukorral is tálalható.
Tálalás
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?