Gyümölcs torta (a legfinomabb)
Hozzávalók
Piskótához:
Krémhez:
Elkészítés
Elkészítés
Krém: a lisztet tejjel, vaníliával, jó keményre főzőm, majd hűtöm! Kavarom folyamatosan nehogy csomós legyen! Bele a porcukros vaj, amit jó habosra kavarok! Akár géppel is. És ezt a finom krémet rakom a formára!
Díszíteni bármilyen gyümölcs jó, a képzelet szab határt! És erre rákerül a tortazselé, ami nekem most nem lett olyan szép!!Túl sokáig vártam a dermedésre!
Tálalás
Mi 8 szeletre vágtuk!
Tárolás
Gyümölcs torta (a legfinomabb)
Hozzávalók
Piskótához:
Krémhez:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Krém: a lisztet tejjel, vaníliával, jó keményre főzőm, majd hűtöm! Kavarom folyamatosan nehogy csomós legyen! Bele a porcukros vaj, amit jó habosra kavarok! Akár géppel is. És ezt a finom krémet rakom a formára!
Díszíteni bármilyen gyümölcs jó, a képzelet szab határt! És erre rákerül a tortazselé, ami nekem most nem lett olyan szép!!Túl sokáig vártam a dermedésre!
Tálalás
Mi 8 szeletre vágtuk!
Tárolás
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?