Gyümölcstorta
Hozzávalók
Gyümölcstorta
A forma kikenéséhez:
A krémhez:
A tetejére:
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
A joghurtkrémhez a zselatint a csomagon olvasható utasítás szerint beáztatjuk fél dl vízbe. Jól kikeverjük a cukrot, a mézet, a joghurtot, majd beletesszük a reszelt citromhéjat. Kemény habbá verjük a tejszínt, óvatosan hozzákeverjük a krémhez. Végül felforrósítjuk a zselatint, pár percet hűtjük, és a krémbe keverjük. Hagyjuk megdermedni.
Közben értelemszerűen megmossuk, megtisztítjuk, felaprítjuk a gyümölcsöket. Még mielőtt teljesen megkötne a zselatin, rákenjük a krémet a kihűlt tortalapra. A tortabevonót a csomagoláson olvasható utasítás szerint elkészítjük. A krémre tesszük a felszeletelt gyümölcsöket, és bevonjuk az elkészített tortazselével. Szeletelve tálaljuk.
Gyümölcstorta
Hozzávalók
Gyümölcstorta
A forma kikenéséhez:
A krémhez:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
A joghurtkrémhez a zselatint a csomagon olvasható utasítás szerint beáztatjuk fél dl vízbe. Jól kikeverjük a cukrot, a mézet, a joghurtot, majd beletesszük a reszelt citromhéjat. Kemény habbá verjük a tejszínt, óvatosan hozzákeverjük a krémhez. Végül felforrósítjuk a zselatint, pár percet hűtjük, és a krémbe keverjük. Hagyjuk megdermedni.
Közben értelemszerűen megmossuk, megtisztítjuk, felaprítjuk a gyümölcsöket. Még mielőtt teljesen megkötne a zselatin, rákenjük a krémet a kihűlt tortalapra. A tortabevonót a csomagoláson olvasható utasítás szerint elkészítjük. A krémre tesszük a felszeletelt gyümölcsöket, és bevonjuk az elkészített tortazselével. Szeletelve tálaljuk.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?