sütniJó!
Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Triplacsokis brownie

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Recept megosztása

Hozzávalók

Triplacsokis brownie

175 g finomliszt
275 g étcsokoládé (70%-os)
80 g tejcsoki (nagyobb darabokra törve)
80 g fehér csoki (nagyobb darabokra törve)
80 g feldarabolt, pirított mandula
275 g vaj
1 teáskanál Dr. Oetker Sütőpor
4 tojás (enyhén felverve)
325 g kristálycukor
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A sütőt előmelegítem 170 fokra. Egy hőálló üvegtálat vagy tepsit kivajazok. Az étcsokit és a vajat egy nagy tálba teszem, és vízfürdő felé helyezve addig kevergetem, amíg teljesen folyékony masszát kapok.
Ha kész, leveszem a vízfürdőről, majd belekeverem a cukrot, vaníliás cukrot, és óvatosan beledolgozom a tojásokat is. Végül hozzákeverem a sütőporos lisztet, a nagyobb darabokra tördelt csokit és a mandulát.
Az egész masszát a kivajazott tepsibe öntöm, és kb. 20 perc alatt készre sütöm. Tűpróbával ellenőrzöm, mielőtt kiveszem. Akkor jó, ha a teteje már megsült, de a belseje még kissé képlékeny, folyós állagú.

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
14 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
20 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 40-60 perc között
12 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Legújabb cikkek

Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-01-19
1 Kedvelés

A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?

A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!